Audio-Visuele producten

 

         

 

Een organisatie met een missie

 

      

    Interactieve producten                    Flipovers                    Rail & Vloersystemen                   Accecsoires

 

      

     Projectie producten             Informatie producten                      Borden                        Workshop producten

 

Legamaster is de visuele communicatiedivisie van edding AG, een toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit markers en schrijfwaren. Al meer dan 60 jaar is Legamaster actief bezig met het aanpassen van haar collectie aan de meest recente trends en ontwikkelingen in communicatietechnologie. Ergonomie, duurzaamheid, innovatie, kwaliteit en een aantrekkelijk functioneel ontwerp kenmerken onze visie.

Inspelen op de huidige markteisen

Legamaster bevindt zich aan de top van de Europese marktsector. Het is een fabrikant met een lange en succesvolle geschiedenis en hebben een productiefabriek in Europa en een tweede in Zuid-Amerika, die snel en nauwkeurig op de huidige markteisen inspelen. 

Uitgebreid dealernetwerk

Legamaster beschikt over een uitgebreid dealernetwerk in bijna veertig landen. Het gezamenlijke doel van Legamaster en

Hollander - Kantoorwensen op maat is om de eindgebruiker te voorzien van exclusieve, professionele en goed doordachte instrumenten voor het visualiseren van communicatie.

 

Voor meer informatie, kunt u hier contact opnemen met Hollander - Kantoorwensen op maat

 

 

 

Geen verzendkosten Gratis verzending boven orders van € 75,01-
Persoonlijk contact 0653-993990 - info@hollanderopmaat.nl
Snelle levering Voor 12:00 besteld is volgende dag in huis