Kantoorinrichting

#Thuis op je werk

 

Hollander - Kantoorwensen op maat en Schaffenburg weten als geen ander hoe het werkt op een plek die voelt als thuis.Het leuk vinden om uw collega's weer te zien, het samen meer en beter willen, het steunen van elkaar in voor-en tegenspoed, het zijn maar een paar van de vele aspecten die wij associëren met dat positieve thuis-gevoel. Wij beweren daarom heel stellig dat een plek waar medewerkers zich thuis voelen, een plek is waar goed wordt gewerkt. De inrichting van een kantoor is maatwerk. Een werkomgeving met optimaal werkcomfort is afgestemd op specifieke behoeften van mens en organisatie. Hollander – Kantoorwensen op maat stelt deze behoeften centraal bij het leveren van kantoormeubilair. De inrichting van een modern kantoor moet volgens ons flexibel, inspirerend, comfortabel en duurzaam zijn.

Hollander – Kantoorwensen op maat is dealer van Schaffenburg  Office Furniture, een Nederlands, producerende groothandel van kantoormeubilair. Als dealer leveren wij systeemmeubilair, vergaderopstellingen, opbergfaciliteiten, bureaustoelen, conferentiestoelen, directiemeubilair en kerkinrichtings meubilar.

 

ORIËNTATIE FASE

 

U heeft alleen meubilair nodig en wilt dit graag binnen 10 werkdagen ontvangen?

 

Ga naar: https://www.schaffenburg.nl/meubilair/onstock/ 

 

U heeft meer tijd en wilt graag meer informatie over de collectie en meer inzicht in onze mogelijkheden?

 

Ga naar: http://www.schaffenburg.nl/meubilair/projects/

 

Er is naast standaard meubilair ook maatwerk meubilair nodig?
U wilt weten welke diensten Hollander op maat - Schaffenburg biedt en wat deze inhouden?

 

Vul het bijgevoegde formulier in en wij nemen snel contact met u op:  contactformulierNaast het leveren van genoemde producten zijn we gespecialiseerd in het intekenen van de kantoorinrichting, logistiek en montage. 

 

 
Heeft u vragen en/of opmerkingen, bel of mail ons:
 
Harry Hollander | 0031 (0) 653 993 990 | info@hollanderopmaat.nl | www.hollanderopmaat.nlGeen verzendkosten Gratis verzending boven orders van € 75,01-
Persoonlijk contact 0653-993990 - info@hollanderopmaat.nl
Snelle levering Voor 12:00 besteld is volgende dag in huis