Kantoormachines

 

TA TRIUMPH ADLER, is al meer dan honderd jaar toonaangevend op het gebied van kopieer- en printsystemen. Waar men begonnen is met nederige schrijfmachines, levert men vandaag de dag geavanceerde multifunctionele machines en complete (software) oplossingen, om uw documentenkosten te minimaliseren en de kwaliteit van de documenten en documentenprocessen te maximaliseren.

 

TA TRIUMPH ADLER biedt een totaalpakket van slimme oplossingen voor ondernemingen van allerlei grootte, van de kleinste bedrijven tot en met multinationals. Deze oplossingen zijn ontworpen om u te helpen te genieten van meer controle, eenvoud en kosten efficiëntie over uw documentenbeheer.

 

Als u op zoek bent naar een partner die u kan helpen met het verbeteren van de manier waarop u met uw papieren en/of electronische documenten werkt, is er één naam vanzelfsprekend in te vullen:

 

HOLLANDER - KANTOORWENSEN OP MAAT

 

Harry Hollander | 0031 (0) 653 993 990 | info@hollanderopmaat.nl| https://www.hollanderopmaat.nl

 

BOUWEN AAN STERKE RELATIES 

Ik geloof, dat de manier waarop ik zaken doe, minstens net zo belangrijk is als de kwaliteit van de oplossingen die ik heb te bieden. Daarom bouw ik aan sterke relaties, door eerlijk en transparant te zijn over alle aspecten van mijn bedrijf – vanaf realistische kosten tot haalbare KPI’s. Deze verfrissende houding wordt gewaardeerd door de vele bedrijven en instellingen in mijn werk gebied.

            

 

 

 

Geen verzendkosten Gratis verzending boven orders van € 75,01-
Persoonlijk contact 0653-993990 - info@hollanderopmaat.nl
Snelle levering Voor 12:00 besteld is volgende dag in huis